Бившият съдия №1 в България - Атанас Узунов, изрази подкрепата

...
Бившият съдия №1 в България - Атанас Узунов, изрази подкрепата
Коментари Харесай

Атанас Узунов: Всяко действие на Гонзо ще е от полза за футбола ни

Бившият арбитър №1 в България - Атанас Узунов, изрази поддръжката си за избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз. Според ръководителя на Общинския съвет в Пловдив назначението на Иванов ще донесе позитивна смяна в българския футбол.
Прочетете още
" Познавам Георги Иванов от доста години и съм уверен, че всяко негово деяние ще бъде от изгода за нашия футбол. Неговият опит в детско-юношеския футбол и работата с юношески тимове към този момент стартира да дава плодове. Когато напъните му започнаха да носят резултати обаче, беше поискана оставката на управлението на БФС “, съобщи пред Дарик Атанас Узунов.

Може би хората са избрали Гонзо, тъй като са видели капацитета му и имат вяра в способността му да реализира резултати. Сега е време да му се даде късмет да потвърди себе си.

Аз проследявам развиването на футбола и виждам реакциите след избирането на Иванов за президент на футболния съюз. Определено стоя твърдо зад неговото решение да подаде ръка на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да влязат в управлението. И в случай че те реализиран това обединяване, мисля, че резултатите доста бързо ще дойдат. Лигата на конференциите сега ни демонстрира, че още сме надалеч фантазията да се класираме на международно състезание и би трябвало да извървим пътя отново от нулата до върха.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР