Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши днес с пълно поражение

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши днес с пълно поражение
Коментари Харесай

Украйна е управлявана от неонацисти, победата ни е много важна

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев заплаши през днешния ден с цялостно проваляне за Украйна, като повтори тезата на Москва, че страната е ръководена от неонацисти.

" За Русия е значимо да унищожи до основи неонацизма в Украйна и да изтласка опасността допустимо най-далече от границите си, даже в случай че се наложи да стигне чак до границата с Полша ", съобщи в канала си в " Телеграм " Медведев, който в този момент е заместник-председател на съветския Съвет за сигурност.

" Това не би трябвало да се позволява. Затова е толкоз значимо да се реализиран всички цели на специфична военна интервенция. Да се отдалечат границите на опасността за страната ни допустимо най-далеч, даже това да са границите на Полша ", акцентира някогашният президент, представен от ТАСС.

Целта е " неонацизмът да бъде изцяло погубен ". Иначе остава заплахата даже и след договаряния " новите кръвожадни господа, които се показват за законното държавно управление на Украйна да провокират още веднъж международен спор ", написа също Медведев.

Илва Йохансон: Европейският съюз желае да ускори контрола против съветските шпиони

Европейският съюз би трябвало да ускори визовия надзор и сигурността на границите, с цел да предотврати влизането на съветски шпиони в Шенгенското пространство, сподели през днешния ден европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон.

На конференция в Атина по въпроса за граничния надзор Илва Йохансон сподели, че съветският президент Владимир Путин " желае също да унищожи Европейския съюз... Ние сме опасност за него, имаме народна власт, независимост, разцвет ".

" Нуждаем се от по-строги инспекции на молбите за визи и от по-голяма сигурност на нашите граници ", добави тя.

От 7 март би трябвало да влезе в действие нова система за продан на информация в Шенгенското пространство, посочи Илва Йохансон.

" Днес единствено половината от тези, които влизат в Европейския съюз с виза, се ревизират от системата за продан на информация в Шенген. Това значи, че имаме доста руснаци, които не се ревизират ", изрече опасения тя.

Необходими са биометрични инспекции, ако сътрудниците употребяват подправени паспорти, сподели още Йохансон и добави, че към 400 съветски шпиони са били експулсирани от Европейски Съюз предходната година.

Във връзка с нуждата от усилване на граничния надзор и потреблението на нови технологии, еврокомисарят оцени, че сегашният европейски бюджет от " 6,6 милиарда евро за отбрана на границите не е задоволителен ".

" България и Румъния също би трябвало да бъдат включени в Шенгенското пространство тази година, с цел да дадат своя принос за шерването на полицейска информация ", сподели още еврокомисарят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР