Бившият руски президент Дмитрий Медведев призова въоръжените лица и всички

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев призова въоръжените лица и всички
Коментари Харесай

Медведев призова всички замесени в атентата в Русия да бъдат убити, за Путин случилото се е "брънка"

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев прикани въоръжените лица и всички останали, забъркани в атентата край Москва, да бъдат убити.

Терористичната офанзива провокира полемики измежду съдружниците на Владимир Путин за повторното въвеждане на смъртното наказване, което беше анулирано в Русия през 1996 година, заяви SkyNews.

15-годишният Ислам Халилов и 14-годишният Артьом Донской работят в дрешника на концертната зала

 

В обява в Telegram Медведев написа: „ Всички ме питат какво да вършим? Те са хванати. Трябва ли да бъдат убити? Да, би трябвало. И ще бъдат. Но доста по-важно е да убием всички забъркани. Всички, които са поръчвали, които са взели участие, които са помагали. Ще ги убием всичките. "

" Терористичната офанзива в Москва е дело на радикални ислямисти. Това безчовечие може да е единствено частица от цяла поредност опити на тези, които са във война с нашата страна от 2014 година, употребявайки неонацисткия режим в Киев. " Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща със службите за сигурност, излъчена по държавната телевизия.

„ Путин спря нормалния си табиет да атакува Запада, тъй като си дава сметка, че те знаят нещо, с което ще го разобличат “, уточни той

 

„ Ние знаем, че закононарушението е осъществено от ръцете на радикални ислямисти, против чиято идеология самият ислямски свят се бори от епохи “, сподели Путин.

Той повтори изказванието си, че причинителите на клането предходната седмица са се пробвали да избягат в Украйна, и попита " за какво " и " кой ги е чакал там ".

" Разбира се, належащо е да се отговори на въпроса, за какво след осъществяване на закононарушението терористите са се пробвали да отидат в Украйна? Кой ги е чакал там? ", запита съветският държавен глава.

Той сподели, че стрелбата се вписва в " по-широка акция за заплашване " от страна на Украйна.

Според Путин тези, които са възнамерявали нападението, " се надяваха да посеят суматоха и разкол в нашето общество, само че срещнаха единение и увереност против това зло ".

Днес Франция се причисли към Съединени американски щати в изказванието, че разузнаването сочи, че „ Ислямска страна “ е виновна за офанзивата против концертна зала край Москва, при която бяха убити 137 души, до момента в който Русия продължава да твърди, че Украйна е забъркана.

Един от арестуваните показва, че е бил вербуван да убива против 500 000 евро

При терористичната офанзива в концертната сала " Крокус Сити Хол " на 22 март починаха повече от 130 души.

Досега Путин не e коментирал формалните изказвания на " Ислямска страна ", че нейни бойци са организирали и направили нападението.

Четирима мъже от таджикски генезис бяха арестувани в ареста по обвинявания в тероризъм в Басманния областен съд на Москва по съмнение за осъществяване на офанзивата.

Други трима, също от таджикски генезис, са арестувани по съмнение за съучастничество.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР