Бившият руски национал Роман Широков напусна поста заместник-генерален директор на

...
Бившият руски национал Роман Широков напусна поста заместник-генерален директор на
Коментари Харесай

Роман Широков беше отстранен от управата на Динамо

Бившият съветски национал Роман Широков напусна поста заместник-генерален шеф на Динамо (Москва), заяви организация ТАСС, цитирайки пресслужбата на клуба.

Широков заемаше поста от юни 2018-а година, само че в последните месеци имаше очевиден спор сред него и старши треньора Дмитрий Хохлов. Договорът на Широков е разтрогнат по взаимно единодушие. Самият старши треньор отхвърли да има спор, като го назова недоразбиране на условията на някои хора.

В отговор Широков съобщи нееднозначно: Дали е добър треньорът, ще разберем в края на сезона. Беше сложена задача и положителният треньор би трябвало да я извършва. А по думите на Широков задачата пред Хохлов е Била класиране в европейските клубни шампионати.

" Но както виждаме, даже Оренбург се бори за европейски квоти, само че не и Динамо, съобщи Широков. Явно обаче Хохлов е взел превъзходство, тъй като Широков напуща клуба от през днешния ден. Синьо-белите от Москва са по-близо до изпадането във втора дивизия, защото заемат 12-а позиция с 29 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР