Бившият приятел на Алена Щерк е разбрал за изчезването й

...
Бившият приятел на Алена Щерк е разбрал за изчезването й
Коментари Харесай

Адвокатът на бившия приятел на Алена Щерк пред bTV: Разбрал е за изчезването ѝ от новините


Бившият другар на Алена Щерк е схванал за изгубването й от bTV Новините. Това разгласи пред bTV Любен Казанлиев, юристът на Виктор Спига.

47-годишната жена изчезна в петък – 27 май, и беше оповестена за търсене през вчерашния ден. Тялото й беше открита през днешния ден на нерегламентирано бунище край Радомир.

По думите на юриста Виктор Спига е отпътувал за Италия в деня, в който се твърди, че Алена Щерк е изчезнала – 27 май. Пътуването е било планувано, купил е билетите 10 дни по-рано.

Казанлиев се е свързал през вчерашния ден с 6-о Районно ръководство на полицията в София по отношение на информацията, че Щерк е изчезнала и му задали въпрос за Спига. Днес обаче никой не го е търсил, няма визия дали публично търсят клиента му.

По думите му двамата са живели дружно – на фамилни начала, допреди месец и нещо. „ Разделили са се, доколкото разбрах. Имало е някакъв спор, който е довел до тази разлъка. Аз се грижи главно да оформя документалното раздялата им в бизнеса, като съм се срещал с Виктор Спига, а с Арена Щерк съм разговарял единствено по телефона “, посочи юристът.

Спига възнамерява да се върне в България на 6 юни. Със сигурност ще отидем в Министерство на вътрешните работи, сподели юристът му.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР