Бившият президент Тръмп ще се яви в съд в Манхатън

...
Бившият президент Тръмп ще се яви в съд в Манхатън
Коментари Харесай

Тръмп ще поднови настояването за забавяне на процеса за тайни пари в Ню Йорк, тъй като облигациите за измама в размер на 454 милиона долара ще бъдат изискуеми

Бившият президент Тръмп ще се яви в съд в Манхатън в понеделник, където се чака да възобнови натиска си за закъснение на процеса му за безмълвни заплащания.

Процесът сега е плануван за 15 април, дата, която към този момент беше отсрочена с 30 дни с помощта на откриването на нови доказателства при започване на март. В настрана дело Тръмп също е изправен пред краен период в понеделник да заплати гаранция от 454 милиона $ по делото за гражданска машинация, заведено против него от основния прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс.

Съдия Хуан Мърчан ще организира чуване в понеделник, с цел да направи дефинитивно установяване на датата на делото. Екипът на Тръмп твърди, че доказателствата, разкрити при започване на март, изискват повече време за обзор. Те също по този начин споделят, че прокурорите от офиса на прокуратурата в Манхатън Алвин Браг са получили детайли от новите доказателства преди отбраната и се твърди, че са нарушили разпоредбите за разкриване.

Тръмп е упрекнат в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР