Бившият президент Тръмп, който планира да представи собствените си заключителни

...
Бившият президент Тръмп, който планира да представи собствените си заключителни
Коментари Харесай

Експерти: Заключителните аргументи на Тръмп бяха отхвърлени, защото той ясно даде да се разбере, че „ще злоупотреби с привилегията“

Бившият президент Тръмп, който възнамерява да показа личните си заключителни причини тази седмица в обширния развой за машинация в Ню Йорк, който съставлява опасност за неговата бизнес империя, разрешението му беше анулирано този следобяд, заяви Асошиейтед прес.

Решението пристигна, откакто правният екип на Тръмп възрази против условието на съдията някогашният президент да се придържа към „ съответстващи “ въпроси. По-рано тази седмица юрист на Тръмп уведоми арбитър Артър Енгорон за желанието на някогашния президент да се обърне към съда по време на заключителните причини, проект, който съдията в началото утвърди.

Искът, заведен от основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс упреква Тръмп, двете му деца и организацията Тръмп в „ жестоко “ надуване на чистата му стойност с милиарди долари във финансовите доклади, с цел да обезпечи по-добри бизнес заеми и застраховки.

Правни специалисти описаха настояването на Тръмп да показа заключителния мотив като „ доста необикновен “ и евентуално даже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР