Бившият президент Росен Плевнелиев и синоптичката на Нова телевизия Деси

...
Бившият президент Росен Плевнелиев и синоптичката на Нова телевизия Деси
Коментари Харесай

Всички Тръпнат В Очакване! Само До Дни Ще Се Случи Най-Голямото С Плевнелиев И Деси Банова! Те Ще Имат

Бившият президент Росен Плевнелиев и синоптичката на Нова телевизия Деси Банова публично ще дебютират като двойка до дни. Новината за връзката им провокира всеобща нервност освен в България, само че и в Македония. Само няколко месеца откакто публично съобщи властта в ръцете на Румен Радев, някогашния държавен глава удостовери връзката си с чаровната синоптичка.

Деси разгласи наскоро, че се е разделила с дългогодишния си другар, от който има и щерка. Плевнелиев пък даде да се разбере, че е в развой на бракоразвод със брачната половинка си Юлиана. Двамата не живеят дружно повече от пет години и само изчаквали приключването на мандата му, с цел да сложат формален завършек на брака си. Затова и приятелите на някогашния президент и Деси Банова не са по никакъв начин сюрпризирани, че двамата си разрешиха да обявяват връзките си обществено, написа „ 24 часа “.

„ За доста хора беше огромна изненада, само че не и за хората от обкръжението им. Телефоните им сега прегряха, само че двамата не желаят да обявяват към момента връзките си. Съвсем скоро ще създадат публично дебюта си като двойка “, разкриват още доближени до двамата.

За първи път Росен Плевнелиев и Деси Банова се срещат на премиите „ Стоян Камбарев “, чийто хазаин е Деси Тенекиджиева. Двамата се срещат, а до края на вечерта са в непрекъснат разговор. Двамата откриват доста общи неща между тях, а оттова — насетне връзката им се развива и задълбочава. При все това, нито Деси Банова, нито Плевнелиев желаят да разкриват връзките си. След като президентът към този момент не е държавен глава, двамата стартират все по-често да се появяват дружно, само че в стеснен другарски кръг.

Деси Банова и Росен Плевнелиев скоро публично ще се появят като двойка

„ Има доста естетика сред тях и това е отлично “, описват техни другари. При все това двамата не считат да приказват за персоналните си връзки. Но дебюта си като двойка пред обществото се чака да създадат скоро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР