Бившият президент на САЩ твърди, че неговият наследник на поста

...
Бившият президент на САЩ твърди, че неговият наследник на поста
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обвини Байдън, че е заспал на срещата за климата

Бившият президент на Съединени американски щати твърди, че неговият правоприемник на поста Джо Байдън е задремал на срещата на върха за климата COP26, тъй като му е било скучно, предава БГНЕС.

Във видеоизлъчването на срещата на върха, което се популяризира в обществените мрежи, очите на 78-годишния американски президент, седнал с изправен тил и скръстени на гърдите ръце, се затварят за няколко секунди, след което ги отваря и ги затваря още веднъж - този път за съвсем половин минута. Точно в този миг член на американската делегация се доближава до Байдън и шепне нещо в ухото на президента.
 Всеки трети американец има вяра, че Байдън е откраднал успеха от Тръмп на изборите през 2020 година Всеки трети американец има вяра, че Байдън е откраднал успеха от Тръмп на изборите през 2020 година
Почти всеки трети американец (31%) счита, че резултатите от президентските избори през 2020 година са били фалшифицирани, вследствие на кое...

Говорейки на конференцията, Байдън се извини на интернационалната общественост за решението на своя предходник Тръмп да изтегли страната от Парижкото съглашение за климата. „ Дори Байдън не устоя да чуе толкоз доста пъти за подправено световно стопляне. Байдън отиде в Европа, потвърждавайки, че световното стопляне е най-голям приоритет, и незабавно заспа пред очите на света, на самата конференция ", сподели в особено изказване Тръмп.

Конференцията COP26 в Глазгоу се организира от 31 октомври до 12 ноември. По време на срещата на върха се възнамерява приемането на редица документи по въпросите за понижаване на излъчванията на парникови газове и реализиране на въглероден неутралитет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР