Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви на митинг в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви на митинг в
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ загубиха всички съюзници

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи на протест в Айова, че Съединени американски щати са изгубили съдружниците си , като съобщи, че " всички са ни изоставили ".

" Бяхме съдружници с всички тези разнообразни страни... Саудитска Арабия е с Китай, доста от страните от Близкия изток, доста нефт и доста пари, те също са с Китай ", означи Тръмп.

Той и добави, че Съединени американски щати се пробват единствено да " подкупват другарства ", до момента в който Европа единствено " се възползва от нас в търговията ".

Той също по този начин съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да бъдат избавени , като съобщи, че негов приоритет е да работи интензивно и да попречи на партията на съперника си да " мами ", тъй като " те ще се опитат и ще съумеят до известна степен ", само че " народът на тази страна няма да разреши това да се случи ".

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи в сряда, че е единственият претендент за президентските избори, който знае по какъв начин да спре " нашествието " по границите на страната .

Произнасяйки втората си тирада за деня пред свои поддръжници в Айова, Тръмп съобщи, че " беззаконни тълпи от непроверени, непроверени, противозаконни мигранти-чужденци препускат " през границата с Мексико.
 Какви са проектите на Тръмп, в случай че се върне в Белия дом?
Какви са проектите на Тръмп, в случай че се върне в Белия дом?

Тръмп не се тормози, че ще влезе в пандиза

Той означи, че " орди от нарушители, терористи, трафиканти на хора, трафиканти на деца, членове на банди и пандизчии, изпразнени от пандизите , лудниците и психиатричните клиники " се пробват да влязат на територията на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР