Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил
Коментари Харесай

Тръмп: Бях прав, че коронавирусът идва от лаборатория

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е бил прав по отношение на лабораторния генезис на новия ковид. „ Наричам го китайски вирус, тъй като оттова стартира да се популяризира. Той се появи в лабораторията. Казах преди, че той се появи в лабораторията, само че едвам в този момент всички означават, че евентуално съм бил прав “, сподели някогашният американски президент Доналд Тръмп, представен от Fox News.

Според него управлението на обществените мрежи, в това число Twitter, интензивно блокира хора, публикуващи непотвърдени данни за ковид, в това число теорията за лабораторния му генезис. „ Това е извънредно, само че той се появи в лаборатория в Ухан.

Американският президент Джо Байдън съобщи в края на месец май, че разузнаването на Съединени американски щати няма задоволително информация, с цел да каже сигурно по какъв начин е почнало разпространяването на новия ковид: от човешки контакт със инфектирано животно или вероятен случай в лаборатория на Уханския Институт по вирусология. Американският водач инструктира разследващите служби да удвоят напъните си да проучат всички налични данни и да изготвят нов отчет до 90 дни.

През юли генералният шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебреесус сподели, че неговата организация се приготвя за втората фаза на проучване на произхода на ковид SARS-CoV-2. Тогава той призна, че разпространяването му може да бъде резултат от „ незабавен случай в лабораторията “.

В отговор китайското външно министерство изрази вяра, че специалистите на СЗО по време на новия стадий на проучването ще извърнат по-голямо внимание на теорията, че коронавирусът е бил пренесен в Ухан дружно със замразена храна и не се е появил вследствие на приключване от лаборатория.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР