Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп споделя подробности за своя

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп споделя подробности за своя
Коментари Харесай

WP: Планът на Тръмп предвижда Украйна да предаде Крим и Донбас на Русия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп споделя детайлности за своя проект за " помиряване “ сред Украйна и Русия в частни диалози и той планува Украйна да съобщи Крим и Донбас на Русия. Това оповестява.

Нетърпелив да се върне на власт, Тръмп - евентуалният претендент за президент на Републиканската партия - постоянно се хвалеше, че може да контракти спокойно съглашение сред Русия и Украйна в границите на 24 часа, в случай че бъде определен.

Но той неведнъж отхвърли да посочи обществено по какъв начин ще направи това. Според източници Тръмп се стреми да накара Украйна да направи отстъпки на Руската федерация и да трансферира украинските територии под неин надзор.

Предложението на Тръмп е да накара Украйна да съобщи Крим и Донбас на Русия, съгласно хора, които са го обсъждали с Тръмп или неговите съветници и са говорили при изискване за анонимност, защото диалозите са били поверителни.

Според неназования източник Тръмп е споделил, че има вяра, че и Русия, и Украйна " желаят да запазят лицето си, желаят да намерят излаз “ и че хората в елементи от Украйна са се съгласили да бъдат част от Русия.

Подобен метод би трансформирал коренно политиката на президента на Съединени американски щати, в случай че Тръмп завоюва изборите, до момента в който актуалният президент Байдън се застъпва за даване на военна помощ на Украйна и продължение на войната.

От акцията на Тръмп отхвърлиха пряк отговор на въпроси, до момента в който създателите подготвяха тази публикация, написа вестникът.

" Всички спекулации по отношение на проекта на президента Тръмп идват от неназовани и неинформирани източници, които нямат визия какво се случва или какво ще се случи “, споделя в изказване представителят на акцията Каролайн Левит.

" Президентът Тръмп е единственият, който приказва за прекъсване на убийствата “, добави тя.

Докато беше отвън офиса, Тръмп оказа напън върху републиканците в Конгреса да откажат спомагателна военна поддръжка на Украйна. Връщането му в Белия дом доста ще разшири въздействието му върху дебатите в Конгреса.

Бившият президент на Съединени американски щати по-рано е казвал повече от един път, че има " проект “ да обезпечи мир в Украйна в границите на 24 часа, в случай че се върне на висшия пост. След като завоюва първичните избори в Айова по-рано тази седмица, Тръмп повтори, че ще приключи войната " доста бързо ", в случай че завоюва изборите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР