Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че китайските власти

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че китайските власти
Коментари Харесай

Тръмп: Китай вече се е отървала от доказателствата за разпространението на коронавируса

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че китайските управляващи към този момент са унищожили хипотетични доказателства за разпространяването на новия ковид от лаборатория във Ухан. Това изказване направи той в изявление за Fox News, написа ТАСС. Както увери републиканецът, той в началото беше уверен, че новият ковид е почнал да се популяризира от китайска лаборатория. " Изглеждаше ми напълно явно. Заявявам това дълго време ", сподели Тръмп. " Вярвам, че евентуално е случай. Има и такива, които не считат, че е случай ", уточни някогашният президент.

Запитан дали счита, че следствието за изясняване на произхода на вируса ще бъде сполучливо, Тръмп отговори: „ Не мисля, тъй като Китай евентуално към този момент се е отървала от доста доказателства “. И добави, че " в този момент е доста късно. Вярвам, че доказателствата са съществено развалени ", добави някогашният президент на Съединени американски щати. Според републиканеца, " имало е опция да се „ вземат доказателства, само че демократите в Съединени американски щати са попречили сходни производства по политически аргументи ".
 Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше потребна единствено за Москва
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че руско-американската среща на върха в Женева е била сполучлива за Москва, само че не и за Вашинг...

Сега, съгласно републиканеца, версията за разпространяването на вируса от китайска лаборатория набира известност в Съединени американски щати . „ Изглежда, че всичко изчезваше и в този момент това е главната тематика в Америка и вероятно в целия свят ", сподели той. Доналд Тръмп уточни, че " целият свят е претърпял ужасни вреди и в идеалния случай би трябвало да накараме да заплати “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР