Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува решението на САЩ

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува решението на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува Байдън заради танковете за Украйна и призова за прекратяване на войната

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува решението на Съединени американски щати за изпращане на съвременни танкове в Украйна и назова напъните за отбиване на съветската инвазия " безумна война ", съобщи ДПА в партньорство с Ти Си Ей.

В следващата си рецензия на изпращането на помощи в Украйна, Тръмп съобщи, че изпращането на танковете " Ейбрамс М1 " (Abrams M1) на процедура е ескалация, която би могла да докара до нуклеарна война. " ПЪРВО ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ, ПОСЛЕ ИДВАТ ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ", написа Тръмп в своята обществена медия. " Прекратете тази безумна война ВЕДНАГА. Толкова е елементарно! ", добави той.

Тръмп, който приветства Путин и го назова " талант " при започване на нашествието предходната година, от дълго време показва песимизъм във връзка напъните на Запада за отбрана на Украйна, добавя Българска телеграфна агенция. Докато президентът на Съединени американски щати Джо Байдън води напъните да се помогне на Киев, Тръмп и неговите съдружници неведнъж упорстваха Съединени американски щати да спрат да финансират изпадналата в неволя страна.

Представителката в Конгреса на Съединени американски щати от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн повтори мненията на Тръмп и назова помощта за Украйна " подкупен незаконен фонд " . " Трябва да спрем да финансираме Украйна ", написа Грийн в обява на своя формален профил в " Туитър ". " Тази война би трябвало да спре ", добави тя.

Без помощта на Съединени американски щати Украйна евентуално не би могла да изтласка съветските войски от своята територия и Русия би съумяла трайно да анексира окупираните територии, показва ДПА. Байдън твърдо упорства, че Западът няма да се разколебае в своята решителност да помогне на Украйна да се отбрани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР