Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнение в плановете

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнение в плановете
Коментари Харесай

Тръмп не вярва, че Байдън ще се бори за преизбиране

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази подозрение в проектите на президента Джо Байдън за преизбиране. Той направи изказването  във вторник за Fox News. 

Байдън е на 80 години и към момента не е оповестил решението си за публично кандидатиране. Но каза, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат. 76-годишният Тръмп ще търси реванш с мъжа, който го победи през 2020 година

Това бе първото изявление на Тръмп, откогато беше изправен пред съда в Манхатън предходната седмица.

Припомняме, че Тръмп беше упрекнат от огромно жури за заплащане на секрети пари през 2016 година на Сторми Даниелс, порнозвезда, предишния месец и е изправен пред 34 точки за подправяне на бизнес записи. Това е първият път, когато някогашен президент е упрекнат в историята на Съединени американски щати.

Тръмп не се призна за отговорен по обвиняванията.
 Тръмп поведе с 56% в изследване измежду републиканците
Тръмп поведе с 56% в изследване измежду републиканците

Рекорд от началото на първичните избори за президент на партията

Припомняме, че съгласно последно изследване за претендентите на републиканците за президент, Тръмп усили преднината си против републиканския губернатор на Флорида Рон ДеСантис до най-голямата  разлика от началото на първичните избори за президент на партията. 

Проучването сподели, че Тръмп печели 56%, а ДеСантис - 23% измежду евентуалните гласоподаватели на Републиканската партия. Никой различен претендент не е получил повече от 7% поддръжка измежду участниците в изследването.

ДеСантис се чака да разгласи президентска акция през идващите месеци. По-рано стана ясно, че експрезидентът го поучава да се отдръпна от вота.
 Байдън възнамерява преизбиране през 2024 година
Байдън възнамерява преизбиране през 2024 година

В реванш с Тръмп, за Байдън би било уместно да има всички пари, от които се нуждае, с цел да спечели
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР