Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп използва заключителните аргументи в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп използва заключителните аргументи в
Коментари Харесай

Тръмп обвини главния прокурор на Ню Йорк в пристрастност в заключителните аргументи на съда

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява заключителните причини в своя развой за гражданска машинация, с цел да нападна основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс.

Тръмп се опита да показа цялостните заключителни причини в четвъртък, само че разрешението му беше отказано, защото той не съумя да подпише рестриктивните мерки, които го стопират да употребява правосъдната зала като предизборна платформа.

Бившият президент е актуалният любимец за номинацията на републиканците, с цел да се изправи против сегашния президент Джо Байдън на изборите през ноември.

Съдия Артър Енгорон, който се произнася какви санкции да наложи на Тръмп след по-ранно решение, че той и компанията му са манипулирали цената на парцелите с машинация, разреши на Тръмп да направи къси спомагателни мнения, откакто юристът му приказва.

Тръмп бързо се възползва от шанса да нападне основния прокурор на щата Ню Йорк, казвайки: „ Те желаят да се уверят, че в никакъв случай повече няма да печеля. [Главният прокурор]...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР