Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е заплашен от атентат,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е заплашен от атентат,
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Възможен е атентат срещу Доналд Тръм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е застрашен от атентат, който американският хайлайф може да провежда поради страха от него, както и неналичието на други контрамерки. Това мнение изрази журналистът Тъкър Карлсън.

Според журналиста американският хайлайф е почнал борба с някогашния глава на Белия дом още преди първото му избиране, след което Тръмп е бил набеден, с цел да провежда импийчмънт, а по-късно са изфабрикувани доказателства против него по делото на Капитолия.

Карлсън счита всички тези дейности за безполезни, защото те единствено усилиха известността на Тръмп. Той твърди, че методите, употребявани против някогашния президент, не са проработили, като допуска, че идната стъпка ще бъде опит за ликвидиране.

По-рано някогашният президент на Съединени американски щати беше задържан в затвор в щата Джорджия. Политикът беше включен в описите на пандиза и след половин час зад решетките беше освободен под гаранция от 200 хиляди $. Процесът за щурма на Капитолия ще стартира на 4 март 2024 година

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР