Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп се е отказал от плановете да създаде нова политическа партия в САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския не възнамерява да сътвори нова политическа партия, заяви през вчерашния ден телевизия Си Ен Ен, базирайки се на съветника на предизборния щаб на Тръмп, Джейсън Милър.

Коментирайки слуховете за вероятно учредяване на нова партия от Тръмп, Милър отбелязал, че някогашният собственик на Белия дом "ясно даде да се разбере, че задачата му е да върне на републиканците Сената и Камарата на представителите /на американския Конгрес/ през 2022 година Съветникът подчертал, че "извън това, в границите на тези старания, нищо друго не се възнамерява ".

Вестник "Уолстрийт джърнъл " и други медии наскоро оповестиха, че Тръмп в последните дни обсъждал със свои поддръжници опцията за основаване на нова политическа партия, която считал да назова "Патриотична партия ". Си Ен Ен обаче акцентира, че съветници на Тръмп не гледали съществено на проектите му за основаване на трета политическа мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР