Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп днес пледира невинен пред

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп днес пледира невинен пред
Коментари Харесай

Тръмп пледира невинен по обвиненията в опит да подмени изборите в САЩ през 2020 г.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп през днешния ден пледира почтен пред федерален съд по четири обвинявания, съгласно които е взел участие в скрит план за анулация на изгубените от него президентски избори през 2020 година, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Тръмп не се признава за отговорен, че е взел участие в многостранна интрига, с цел да преобърне волята на гласоподавателите и да остане на власт макар загубата на изборите през 2020 година, което докара до невиждана офанзива против Капитолия на Съединени американски щати, съобщи ДПА.

Тръмп се яви в съда във Вашингтон, покрай мястото, където на 6 януари 2021 година бунтовниците за първи път нападнаха служители на реда и отстраниха бариери на западната ливада на Капитолия на Съединени американски щати.  Съдията осведоми Тръмп за оптималните присъди по всяко от четирите обвинявания: скрит план за машинация на Съединените щати, скрит план за възпрепятстване на публично произвеждане, скрит план против правата и възпрепятстване или опит за възпрепятстване на публично произвеждане.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР