Бившият президент на САЩ Джордж Буш-младши заяви, че е бил

...
Бившият президент на САЩ Джордж Буш-младши заяви, че е бил
Коментари Харесай

Пригожин сервирал на Джордж Буш-младши на вечеря с Путин

Бившият президент на Съединени американски щати Джордж Буш-младши съобщи, че е бил шокиран да научи, че Евгений Пригожин – създателят на съветската частна военна компания " Вагнер ", му е сервирал пиво по време на вечеря преди повече от 17 години, написа изданието " Бизнес инсайдър ".

Докато правеше изявление по време на Ялтенската конференция за европейската тактика, в неделя Буш-младши, беше запитан дали е бил шокиран от новината за гибелта на Пригожин в самолетна злополука. Конференцията се организира в Киев, само че някогашният президент на Съединени американски щати се включи в нея по видеоконферентна връзка. " Не, само че това, което ме шокира, беше, че видях фотография оня ден от срещата на върха на Г-8 в Санкт Петербург, на която Пригожин беше мъжът, който ми сервираше на масата ", отговори Буш-младши.

" Той беше готвач на Путин и беше на фотографията ", добави някогашният президент, усмихвайки се, а след това призна, че персонално той не можел да си спомни за тази среща с Пригожин. " Всичко, което знам, е, че аз оцелях ", добави той, визирайки тази своя индиректна среща с Пригожин.

На форума Буш-младши беше запитан и дали мисли, че съветският президент Путин може да оцелее от следствията от войната в Украйна, в случай че спорът не завърши в интерес на Москва.

" Това ще реши съветският народ. Не е американският народ този, който взема решение това. Не е украинският народ, който взема решение това ", сподели Буш-младши. " Народът на Русия е този, който би трябвало реши това. Руснаците са интелигентен народ ", съобщи някогашният държавен глава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР