Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел
Коментари Харесай

Барак и Мишел Обама ще почиват на гръцкия остров Парос

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама и брачната половинка му Мишел ще почиват на гръцкия остров Парос, удостовери кметът му. Според кмета на Парос се следи нараснала интензивност, като на острова има десетки членове на Сикрет сървис от защитата на Обама. Местната брегова защита и полицейските сили също са в нараснала подготвеност.


" Много сме щастливи, че някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама избра нашия остров за своята отмора. Не можем да не му благодарим за това, че е предпочел Парос. Не сме получавали никакви специфични молби и условия като общинска власт, само че гръцките и американските управляващи са се погрижили за всичко във връзка със сигурността на семейство Обама ", пред медиите кметът Маркос Коваиос.

Фондация " Ставрос Ниархос " разгласи, че Барак Обама ще бъде един от лекторите на конференцията, проведена от нея, която ще се организира на 21-23 юни. Очаква се Обама да разиска с ръководителя на фондацията Андреас Дракопулос методите за подсилване на демокрацията и гражданската просвета.

Това е вторият път, в който Барак Обама ще посети Културния център на Фондация " Ставрос Ниархос " SNF, след 2016 година по време на последното си интернационално посещаване, до момента в който към момента беше президент на Съединени американски щати, когато произнесе доста прочувствена тирада. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР