Бившият президент на Кристъл Палас Саймън Джордан разкритикува поведението на

...
Бившият президент на Кристъл Палас Саймън Джордан разкритикува поведението на
Коментари Харесай

Бивш клубен шеф: Това, което прави Клоп, е тормоз, да се успокои малко!

Бившият президент на Кристъл Палас Саймън Джордан разкритикува държанието на мениджъра на Юрген Клоп. Както е известно, в мача против Тотнъм предходната неделя германецът получи жълт картон за буйно държание край тъчлинията.
Недоволен от обстоятелството, че Хари Кейн избегна изпъждане, а Диого Жота не завоюва дузпа, след мача Клоп стартира да си обяснява връзките с Тиърни пред обективите на камерите, а съгласно Джордан това е прекомерно.
" Аз съм огромен почитател на Юрген Клоп и огромен почитател на неговия тим. Но мисля, че би трябвало да обърнем внимание на държанието му. Намирайки се в техническата зона, той устройва тормоз - по отношение на противниците, четвъртия арбитър, медии. Не одобрявам думата " тормоз ", тъй като те кара да мислиш, че другата страна е по-слаба, само че той си разрешава да стъпи на територия, на която доста треньори не биха посмели да стъпят ", съобщи Джордан пред talkSPORT.
" Помня, когато Греъм Сунес беше треньор на Блекбърн. Гледайки го по какъв начин се държи в техническата зона, аз мислех: " Уау, това е малко твърдо. Мисля, че Клоп стъпва на територия, където неговите наблюдения, външен тип, характерът му предизвикат реакция от хора като Артета. Хората усещат, че са длъжни да реагират и да си върнат контрола над обстановката, тъй като Клоп е толкоз авторитетна фигура ", продължи той.
" В прочут смисъл това ми харесва, само че, гледайки последния мач, си помислих: " Ти малко прекали, разрешаваш си прекалено много ". Феновете на Ливърпул сигурно ще реагират на думите ми, само че въпреки всичко ще ги кажа. Просто го виждам и мисля, че би трябвало малко да се успокои. Мисля, че той минава границата на разрешеното и натиска хората с престижа си. Мисля, че треньорите би трябвало да се държат малко по-различно ", приключва някогашният клубен президент.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР