Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов застана пред медиите,

...
Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов застана пред медиите,
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: 14 години са доста дълго време. Отдавна се замислях, че може би съм омръзнал на хората

Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов застана пред медиите, откакто подаде своята оставка пред Изпълкома на футболната федерация. Той увери за следващ път, че дейностите му са персонален акт, а не са подбудени от външен напън.

" 14 години са много дълго време. Отдавна се замислях, че може би съм омръзнал на хората. Напоследък се случиха доста неща, които вкараха доста напрежение. Предпочетох с моята оставка да смъква това напрежение и моите сътрудници да работят на мира. В деня на мача се видях със спортния-министър и на другия ден прочетох какво се е написало. Но няма нищо общо едното с другото. Никой не разбра, че оставка не се приема. Това не се разисква изобщо. За 14 години имам някаква виновност за случилото се. Състоянието на българския футбол е общо разбиране. Футболният съюз е регулатор. Ние целим обезпечаването на националния тим и администрацията. Футболът се прави в клубовете, школите и така нататък Аз като бях вратар 6 гола в националния тим не са ми вкарали сигурно. Има моменти, в които търпението се изчерпва и ето ме тук пред вас ".

" Много огромна роля за тази нервност пристигна от Англия. Знаете, че написах две писма. Написах им, че България не е расистка страна. Специализирани структури дават информация дали нещо се е случило. Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. 48 сигнала имаше преди до УЕФА, в този момент са единствено 3. Работи се и за това нещо от футболния съюз. Не е моя работа да изтъквам работата на органите на реда. Вие може да ми търсите отговорност. Няма нищо за мача с Естония преди години. Какво имаме ние общо със съдията, който тогава даде 4 дузпи. Имаше следствие на ФИФА, няма доказателства за нищо. Нося отговорност пред всички делегати, които ме избират с болшинство над 80 % последните 4 мандата. Нещата през последната година се трансформираха към по-хубаво в работата на футболния съюз ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР