Бившият президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес заяви, че няма

...
Бившият президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес заяви, че няма
Коментари Харесай

Ули Хьонес: А какво става с договорите, които изтичат на 30 юни?

Бившият президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес съобщи, че няма справочник какво да вършим, с цел да се оправим с пандемията от ковид и прикани всички във футбола да бъдат търпеливи.

" Най-накрая би трябвало да се надигнем пред действителността. Трябва да изчакаме четири седмици, с цел да стигне всичко до нула ", сподели Хьонес за телевизия " Sport1 ".

Коментарите му бяха излъчени през уикенда, в който Бундеслигата, сходно на другите огромни лиги в Европа, беше спряна поради пандемията. Бордът на немската футболна лига предложи прекъсване на шампионата до 2 април, а членовете на лигата ще се срещат в понеделник, с цел да обсъдят идващия стадий.

" Смятам, че тази среща е значима. Но съвсем нищо не може да бъде решено. Човек може да намерения какво ще се случи с договорите, които изтичат на 30 юни. Но не мога да имам проекти в „ чекмеджето “ си, без да знам по какъв начин да ги извърша ", добави той.

Хьонес сподели още, че всички в Германия би трябвало да " забавят темпото ", а " хората би трябвало да се научат да си стоят вкъщи и да играят Монополи ".
Очаква се членовете на лигата да разискват разнообразни сюжети на срещата си в понеделник, в това число опцията сезонът да бъде анулиран. Това може да докара до приблизителна загуба от към 750 милиона евро за 36-е тима от първите две дивизии.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР