Бившият президент на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер сподели, че не

...
Бившият президент на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер сподели, че не
Коментари Харесай

Шеф на Байерн: Мюлер за Байерн е като Октоберфеста за Мюнхен

Бившият президент на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер показа, че не може да си показа баварския исполин без Томас Мюлер в състава си и прикани да се направи всичко допустимо за задържането му.

Темата на последните дни в Байерн са изтичащите контракти на Мануел Нойер и Томас Мюлер, които са парафирали все още до лятото на 2021-а година. В клуба обичайно има предписание, че играчи над 30-годишна възраст получават единствено едногодишни оферти за възобновяване.

Хайнер обаче счита, че в този случаи би трябвало да се направи изключение, изтъквайки, че Мюлер се разпознава напълно с Байерн.

"Всички трофеи и триумфи на Байерн Мюнхен от последното десетилетие са свързани неразривно с името на Томас Мюлер. Това не се разграничава и този сезон, изключително след назначението на Ханс Флик. Новината, че е преподписал, е страхотна. ", стартира някогашния президент.

"Мюлер икорпорира идентичността на Байерн и съставлява клуба пред света. Ще ми е доста мъчно да си показва Байерн без Мюлер в състава. Мисля, че както Октоберфестът принаджели на град Мюнхен, по този начин и Томас принадлежи на Байерн ", приключи с любопитно съпоставяне Хайнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР