Бившият президент Доналд Тръмп в петък трябва да се срещне

...
Бившият президент Доналд Тръмп в петък трябва да се срещне
Коментари Харесай

Тръмп ще се срещне с лидера на Унгария Виктор Орбан, продължавайки прегръдката си с автократите

Бившият президент Доналд Тръмп в петък би трябвало да се срещне с унгарския министър председател Виктор Орбан, защото евентуалният републикански претендент за президент продължава да прегръща автократичните водачи които са част от световния отпор против демократичните обичаи.

Орбан се трансформира в икона за някои консервативни популисти за отбрана на това, което той назовава „ нелиберална народна власт “, изпълнена с ограничавания върху имиграцията и правата на ЛГБТК+. Но той също по този начин разруши пресата и правосъдната система в своята страна и промени политическата система на страната, с цел да резервира партията си на власт, като в същото време поддържа най-близките връзки с Русия измежду всички страни от Европейския съюз.

В Съединени американски щати, Тръмп съдружниците възприеха метода на Орбан. В четвъртък, до момента в който задгранични високопоставени лица се блъскаха във Вашингтон, окръг Колумбия, преди речта на президента Джо Байдън за положението на Съюза, Орбан пропусна Белия дом и вместо това приказва пред Heritage Foundation, закостенял м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР