Бившият президент Доналд Тръмп премести в четвъртък да отхвърли съдебния

...
Бившият президент Доналд Тръмп премести в четвъртък да отхвърли съдебния
Коментари Харесай

Тръмп се придвижва да „временно“ отхвърли съдебния иск за 500 милиона долара срещу Майкъл Коен

Бившият президент Доналд Тръмп реалокира в четвъртък да отхвърли правосъдния си иск за 500 милиона $ против някогашния си юрист Майкъл Коен, без да се визира, което му разрешава да подаде още веднъж желае през бъдещето.

Кампанията на Тръмп излезе с изказване до CBS News, в което се твърди, че гражданските и наказателни борби, които той води, дружно с президентската му акция през 2024 година, сега лишават прекалено много от времето му, с цел да продължи правосъдното дело. < /p>

„ Като се има поради, че президентът Тръмп би трябвало да се яви за складиране по гражданско дело на Деня на Колумб, когато е планувано да бъде в огромния щат Ню Хемпшир, и до момента в който президентът се бори против безпочвените изказвания, че са заведени против него в Ню Йорк, Вашингтон, Флорида и Джорджия, както и продължава печелившата му акция, където той води републиканците с 60 точки и Кривия Джо Байдън с 11 точки, с цел да служи като наш идващ президент на Съединените щати, президентът Тръмп реши краткотрайно да спре своите заслужени искове против Майкъл Коен “, се споделя в изказване на неговата акция.

Дело за машинация в Ню Йорк, заведено от основния прокурор на щата Летиция Джеймс. Депозирането беше отсрочено за този уикенд.

През април Тръмп заведе дело във федералния съд във Флорида, потвърждавайки, че Коен е нарушил „ доверителното си обвързване “ и е нарушил привилегиите си адвокат-клиент, с цел да бъде „ незаслужено обогатен “. " Това последва обвиняването против някогашния президент в Ню Йорк по обвинявания, че той е фалшифицирал бизнес записи, с цел да прикрие три заплащания, в това число едно, уредено от Коен на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс. по-късна дата.

„ След като президентът Тръмп надделее в оправянето с лова на вещици против него, той ще продължи да отстоява исковете си против Майкъл Коен, който с право го заслужава, и ще бъде държан виновен за своите противозаконни думи и дейности просто защото Южният окръг на Ню Йорк го държеше виновен за голям брой дейности и закононарушения, които не са свързани с Тръмп, правейки Коен доста „ горделив “ нарушител “, се споделя в изказването.

Когато Тръмп заведе делото, юристът на Коен, Лани Дейвис сподели: „ Изглежда, че той е ужасяващ от надвисналите правни рискове и се пробва да изпрати известие до други евентуални очевидци, които сътрудничат на прокурорите против него. “

Коен беше юрист на Тръмп и „ медиатор “ ”, преди двамата да се скарат доста обществено. Свидетелските показания на Коен помогнаха за построяването на гражданското дело за 250 милиона $, което Джеймс заведе против Тръмп. Тръмп се яви в съда тази седмица за процеса. Тръмп отхвърли каквото и да е нарушаване.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР