Бившият президент Доналд Тръмп опроверга твърдението на опонента си Ники

...
Бившият президент Доналд Тръмп опроверга твърдението на опонента си Ники
Коментари Харесай

Тръмп отвърна на твърдението на Ники Хейли, че тя е по-добрият избор да победи Байдън: „Тя знае, че това е лъжа“

Бившият президент Доналд Тръмп опроверга изказванието на съперника си Ники Хейли, че тя е по-добър претендент за общи избори, който да се състезава с президента Байдън, до момента в който гласоподавателите се насочат към урните в разнообразни щати в Супер вторник.

" Това е неистина. Тя знае, че е неистина ", сподели Тръмп на Лорънс Джоунс и Браян Килмийд по време на телефонно изявление във " Fox & Friends " във вторник, омаловажавайки социологическите изследвания, които демонстрират, че Хейли се показва по-добре против Байдън.

„ Ние печелим против Байдън във всяка една анкета и всеки го знае, без значение дали става въпрос за New York Times, без значение дали става дума за някое от анкетите, извършени през последните три месеца. тя показва неправилно този факт и това е добре. Това няма да има значение, тъй като мисля, че ще спечелим всеки щат довечера. по-добър късмет да измести Байдън от Тръмп по време на предизборно събитие в понеделник, макар че има единствено една първична победа з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР