Тръмп, обвинен в раздуване на нетното състояние с 3,6 милиарда долара, казва, че е единственият президент, който е загубил пари в офиса

...
Бившият президент Доналд Тръмп направи първата си публична изява на
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп направи първата си публична изява на митинг в петък, откакто беше обвинен в престъпление по обвинения за отмяна президентските избори в щата през 2020 г.

Появявайки се на събитие на Републиканската партия в Южна Дакота, губернатор Кристи Ноем подкрепи Тръмп и се утвърди като заместител на кандидатурата му за президент. Събирането видя как бившият президент се противопостави на обичайните си неоснователни твърдения за аборти и имиграция, възхвали севернокорейския диктатор Ким Чен Ун и осъди 91 обвинения срещу него.

Тръмп – който е излъгал за своя голф резултати, теглото му, размера на тълпите, които привлича, и според главния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, нетната му стойност – също се възползва от възможността да се оплаче от предполагаемите „милиарди“, които е загубил, докато е бил на поста.

„Аз съм единственият президент, който някога е губил пари, докато е бил на поста“, оплака се той на сцената. „Загубих няколко милиарда... Можех да направя цяло състояние. Можех да отида в тези страни и да сключя сделки“, каза той тъжно, преди да добави: „Сложих нещо в тръстове, казах, че децата ми ще го управляват. Казах: „Не правете сделки извън страната“… Те казват: „Тате, можем ли да направим нещо? Казах: „Не, знаете, аз съм президент. Имаме по-висок стандарт.“

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

В петък нова декларация от офиса на главния прокурор в държавната измама съдебно дело срещу Тръмп твърди, че бившият президент е надул нетната си стойност с милиарди долари за няколко години, като най-голямото несъответствие е надценяване с до 3,6 милиарда долара годишно – сума, по-голяма от предишните оценки.

Тръмп е завишил стойностите на различните си имоти, включително своите голф клубове, жилищни имоти и търговски активи в продължение на няколко години, създавайки многомилионни различия в оценките на активите си, според документацията.

The делото беше заведено от Джеймс срещу Тръмп, Доналд Тръмп-младши, Ерик Тръмп, Иванка Тръмп, дългогодишния финансов директор на организацията на Тръмп Алън Уайселбърг, The Trump Organisation, Inc. и няколко други страни през септември миналата година. Главният прокурор иска 250 милиона долара финансови санкции и забрана на Тръмп и семейството му да управляват бизнес в щата.

Още от Rolling Stone

Съдията отхвърли искането на Медоус да премести делото Джорджия във Федералния съд

Мегин Кели ще се изправи срещу Тръмп в ново интервю, обещава, че не е „подлизур“

Тръмп: „Аз Позволено ми е да правя каквото си поискам с класифицирана информация

Най-доброто от Rolling Stone

Полезните идиоти Ново ръководство за най-уморените моменти на 2020 г. Президентска кампания

Анатомия на скандал с фалшиви новини

Радикалният кръстоносен поход на Майк Пенс

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР