Бившият прессекретар на кампанията на Доналд Тръмп описа кризата“, причинена

...
Бившият прессекретар на кампанията на Доналд Тръмп описа кризата“, причинена
Коментари Харесай

Хоуп Хикс описва „кризата“ в кампанията на Доналд Тръмп през 2016 г. след груба лента

Бившият прессекретар на акцията на Доналд Тръмп разказа „ рецесията “, породена от стартирането на скандалния видеоклип Access Hollywood по време на президентската конкуренция през 2016 година, до момента в който тя взе свидетелства в Манхатънския развой против някогашния американски президент.

Хоуп Хикс, която работи за акцията на Тръмп през 2016 година и го последва до Белия дом, разказа по какъв начин записът – в който тогавашният претендент беше чут да се хвали, че сграбчва гениталиите на дамите – е „ нездравословно развиване “ за изборната кандидатура на републиканския претендент, която „ щеше да бъде мъчно да се преодолее “.

Екипът на Тръмп вярваше, че „ това е рецесия “, сподели Хикс, който преди този момент е работил за Fox Corp и в този момент е съветник по връзките.

Въпреки това, самият Тръмп счита записаните мнения, оповестени броени дни преди гласуването през ноември 2016 година, за „ много общоприети неща “, сподели тя.

„ Г-н Тръмп се усещаше по този начин, като че ли това не е Не е добре, само че също по този начин просто двама момчета разговаряха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР