Бившият премиер трябваше да декларира интересите си след шокиращо завръщане

...
Бившият премиер трябваше да декларира интересите си след шокиращо завръщане
Коментари Харесай

Дейвид Камерън е обвинен в „прикриване“ на бизнес интереси

Бившият министър председател трябваше да заявява ползите си след шокиращо завръщане на първа линия в политиката, седем години откакто напусна номер 10 след референдума за Брекзит през 2016 година

„ Споразумението за сляпо ръководство “ беше упоменато в обновен лист с ползи на министрите, оповестен в четвъртък – същото устройство, внедрено от господин Сунак.

Това значи, че бенефициентите нямат информация за себе си холдинги и вложения. Бившият секретар също е посочен като „ евентуален бенефициент на фамилно доверие без контрол “.

Либералдемократите споделиха, че лорд Камерън трябва да разкрие доста повече детайлности, „ в случай че няма какво да крие “, до момента в който деятелите сериозен към предходната си позитивна позиция по отношение на Китай сподели, че „ стартира да наподобява като прикриване “.

Списъкът с министерски интереси гласи, че лорд Камерън „ е подал оставка от всички предходни платени функции и редица невъзнаградени функции ” при назначението му във външното министерство на 13 ноември.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР