Бившият премиер на Великобритания Борис Джонсън стана баща на осмо

...
Бившият премиер на Великобритания Борис Джонсън стана баща на осмо
Коментари Харесай

Борис Джонсън стана баща за осми път


Бившият министър председател на Англия Борис Джонсън стана татко на осмо дете. Той и неговата брачна половинка Кери имат момченце, заяви Mirror, представен от БГНЕС.

Детето се е родило на 5 юли и се споделя Франк Алфред Одисей Джонсън. То е трето общо на Борис Джонсън и Кари, които към този момент имат напълно дребни момче и момиче на име Уилфред и Роми. 

В обява в Инстаграм Кери Джонсън написа: Да видя по какъв начин двете ми по-големи деца прегръщат новото си братче с такава наслада и неспокойствие е най-прекрасното нещо. Всички сме доста погълнати от това. А в този момент някой може ли да предложи положителни сериали, които да гледаме, до момента в който кърмим? Време е за едно пиво ". Кери Джонсън още шеговито пита дали аудиторията може да познае кое от всичките имена на новородения Франк е избрал брачният партньор й. 

Двамата се сгодиха в края на 2019 година и се венчаха скрито две години по-късно в Уестминстърската катедрала. 

Джонсън има още четири деца от някогашната си брачна половинка Марина Уилър и още едно през 2009 година от тогавашната си другарка - консултантката по изкуствата Хелън Макинтайър.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР