Бившият премиер на Италия сенатор Матео Ренци се е изказал

...
Бившият премиер на Италия сенатор Матео Ренци се е изказал
Коментари Харесай

Матео Ренци иска Меркел за посредник между Русия и Украйна

Бившият министър председател на Италия сенатор Матео Ренци се е изказал за привличане на екс-канцлера на Германия Ангела Меркел за ходатайство в договарянията сред Русия и Украйна.

" Аз имам вяра, че дори в най-сложните моменти би трябвало да се пробват всички благоприятни условия за разговор за реализиране на помирение в името на мира. С това са се заели Израел и доста други страни. Не разбирам, за какво, в случай че това прави президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган, да не се обърнем - всички дружно от НАТО и Европейски Съюз, към Ангела Меркел ", е написал Ренци. Той е уверен, че в " едни такива комплицирани договаряния е необходим подобен политик, като Ангела Меркел ".

За привличане на някогашния канцлер на Германия упорства и представителят на " Движение " 5 звезди " Алесандро Ди Батиста. " Необходимо е присъединяване на Ангела Меркел, колкото се може по-скоро ", е написал политикът в понеделник във Фейсбук. По-рано той говореше за това в разнообразни телевизионни стратегии.

Ди Батиста е изразил скептично отношение към глобите против Русия, от които италианската стопанска система страда повече, в сравнение с стопанските системи на другите страни. Той също по този начин показва и заплахата от увеличение на военните разноски. " Привържеността към Североатлантическия алианс и европейската интеграция не би трябвало да се приравняват. Но в Европа, новата звездичка на " Флага на Съединени американски щати ", тези концепции съответстват “, написа Ди Батиста. „ Съединени американски щати ще почувстват ли следствията? Не. Но Европа от нищо не се учи. Най-страшните изказвания през днешния ден звучат от късогледите европейски водачи ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР