Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде
Коментари Харесай

Борисов на разпит в прокуратурата, отказа да говори по една тема

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде разпитан в прокуратурата по формираното досъдебно произвеждане, за което беше арестуван от Министерство на вътрешните работи.

Разпитът е плануван за 15.00 ч. в понеделник, заяви БГНЕС.

За разпити са призовани и някогашният финансов министър Владислав Горанов и някогашният началник на Пресцентъра на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

Миналата седмица на брифинг в централата на ГЕРБ Борисов отхвърли да дава отговор на въпроси, свързани с предприемача Васил Божков, като изрично отхвърли изказванията на Божков, че е получавал пари персонално от него или посредством някогашния финансов министър Владислав Горанов.

„ Никога, по никакъв метод, лев, евро, $, стотинка, никой не ми е носил. Ако ми е донесъл, аз се кълна във внуците си, ще вървя, ще го кажа в понеделник същото, това го споделих и декември месец, когато беше първата акция да ни маскарят “.

Борисов отхвърли и да се е срещал с Васил Божков в резиденция „ Бояна “.

Преди  дни стана ясно, че прокуратурата ще извика и Кирил Петков на разпит. Премиерът беше главен очевидец на службите на Министерство на вътрешните работи при акцията, осъществена по необходимост на 17 март.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР