Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново се

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мафиотска структура ли? Не, първа политическа...

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж се качи на джип и се насочи към пътен възел " Белокопитово " на автомагистрала " Хемус ".

" Толкова ги дразнеше джипа, само че с него ей това сме създали. Сега по през целия ден се чудят по какъв начин да смъкват на Патриарха и на основния прокурор защитата ", регистрира Борисов.

" Затова желая да минем отсам с джипа, с цел да видят хората, че автомагистралата е подготвена. Трябваше за летния сезон да работи, само че с цел да не платят на служащите и да не кажат, че ние сме я създали ние. До Шумен всичко е готово - мантинели, лед осветяване и огради за дивите животни. Трябва единствено да сложат маркировка. Нарочно не го вършат. Оставили са 5-6 служащия, едвам се вижда, че се работи. От другата страна до Търново също щеше да е подготвена, само че я стопираха и прибраха техниката. Преди имаше стотици багери и служащи ", уточни той, предава Дир.бг.

" Това е моделът Радев - застой, безпорядък и съсипия. Изпуснати епидемии, с провалена имунизационна акция - персонално от Радев и от неговите антиваксъри. Сега затварят всичко и споделят ограничения, само че ограниченията са парите на данъкоплатците. Вместо юни, юли и август да се имунизират всички всеобщо. Сутринта Кацаров приканва да се имунизираме, само че това е, откакто към този момент се обърна каруцата, само че той първо затво зелените коридори, единствено тъй като аз съм ги измислил ", възмути се Борисов.

" Няма нито един служащ, Радев! Как ще вдигаш икономическия напредък, приходите, по какъв начин ще развиваш стопанската система? С кое? С юмрука и с това, че разпиля партиите ", продължи с рецензиите си водачът на ГЕРБ.

" Социолозите като кажат, че служебното държавно управление е сполучливо. Кое му е сполучливото? Протест на фермери, митинг на лекари, митинг на ресторантьори всичко живо, което страда. Кое е сполучливо? Един образец желая да ми дадете ", прикани той.

Борисов разяснява и мигрантския напън по границата с Турция. " Отпуснаха границите и изпълниха центровете. Не могат да се оправят и с миграцията. Не могат да се оправят и с инфлацията. Няма проект за възобновяване, няма нищо, само че това било харесвано ".

" Някой през днешния ден ни сравнил с мафиотска конструкция. Първата политическа партия, тъй като в България още веднъж бяхме първи. 1% ги броиха три дни ", изрази негодуванието си той.

" Застой и безпорядък. Това донесоха Слави Трифонов, Радев и Тошко Йорданов " заключи Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР