Бившият премиер Бойко Борисов дава брифинг в момента, на който

...
Бившият премиер Бойко Борисов дава брифинг в момента, на който
Коментари Харесай

Борисов за управляващите: Всеки ден затъват все по-дълбоко. Енергийният министър е като паднал от Луната

Бившият министър председател Бойко Борисов дава брифинг сега, на който атакува остро сегашните ръководещи.

" Не знам кой ги съветвада вземат участие в толкоз доста и разнообразни излъчвания, само че на всички места споделят разнообразни неща за газа. Енергийният министър все едно е паднал от Луната. При тези условия той би трябвало да приказва по какъв начин да възстановим производството на шистов газ, по какъв начин да използваме Черно море, какво става с „ Хан Аспарух ” и изследванията, които платихме. Те всеки ден затъват все по-дълбоко и по-дълбоко с изявленията си ", уточни Борисов по отношение на подозренията, че има медиатор, който оскъпява газовите доставки в България. " Фирмата МЕТ резервила количества за лични търговски цели.

" Демократична България би трябвало да схванат по какъв начин обслужват агресора и диктатора Путин посредством пазаруването на газа от медиатори ", безапелационен е водачът на ГЕРБ, представен от Novini.bg.

" Германия и Австрия могат да си заплащат, а ние не можем - тъй като сме по-богатите и по-мощните ли бе? ", запита той и добави, че пазарът нямало да е по-евтин, в случай че сме били резервирали количества.

 

 

е всеки ден затъват все по-дълбоко и по-дълбоко с изявленията си
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР