Бившият представител Адам Кинзингер (R-Ill.) каза в четвъртък, че неговият

...
Бившият представител Адам Кинзингер (R-Ill.) каза в четвъртък, че неговият
Коментари Харесай

Кинзингер удари Габард за пост в Пърл Харбър: „Тази дама е луда“

Бившият представител Адам Кинзингер (R-Ill.) сподели в четвъртък, че неговият някогашен сътрудник, Тулси Габард от Хавай (D), е „ вманиачен “ по нея мнения за японците в Националния ден за възпоменание на Пърл Харбър.

„ Тази дама е луда. Wut “, написа той в обществената медийна платформа X, по-рано известна като Twitter, в отговор на обява от Gabbard за Пърл Харбър на 82-та годишнина от офанзивата от Втората международна война.

„ Както си спомняме експанзията на Япония в Тихия океан би трябвало да си зададем следния въпрос: в действителност ли е добра концепция ремилитаризацията на Япония, която е в ход сега? Трябва да внимаваме късогледите, егоистични водачи да не ни изправят още веднъж лице в лице с ремилитаризирана Япония “, написа Габард.

Атаката на Япония против Тихоокеанския флот на Съединени американски щати в Оаху на 7 декември тласна страната във Втората международна война. Повече от 2400 души бяха убити.

Габард, боен деец, който се кандидатира за президент през 2020 година, до момента в който флиртуваше с консервативната база, служ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР