Бившият председател на парламента Димитър Главчева смята, че коалицията на

...
Бившият председател на парламента Димитър Главчева смята, че коалицията на
Коментари Харесай

Главчев уверява, че правителството прави бързи крачки в реформите

Бившият ръководител на Народното събрание Димитър Главчева счита, че обединението на ръководещото болшинство върви добре .

Правителството прави всичко допустимо и " предвид на обстановката, вършим бързи крачки в промените. Не считам, че вниманието към България е единствено по отношение на Европредседателството. След края на председателството ще продължим по същата посока ", разяснява пред Българска национална телевизия Главчев.

Според него няма друга посока за България и колкото по-бързо вървим, толкоз по-добре, правосъдната промяна е в ход, въпреки и да е " малко по малко " . Пренесени вътрешнопартийни проблеми на Българска социалистическа партия и " деструктивни практики " не носят политически дял на никого, счита той.

 С диалози Каракачанов изглажда прискърцванията в обединението
С диалози Каракачанов изглажда прискърцванията в обединението

Чакат мнението на мин. Горанов за законопроекта за вероизповеданията

Коалиционното съглашение патриотите се съблюдава точка по точка, а при внасянето на общ Закон за вероизповеданията с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, от ГЕРБ търсят оптимално необятен политически консенсус, тъй като тематиката е значима, изясни Главчев " Предполага се, че с тях можем да се разберем, щом сме в ръководещото болшинство . Затова търсим по-широка политическа поддръжка и считам, че вероизповеданията е такава тематика, в която би трябвало да се търси политически консенсус ", изясни той.

" Въпросът е да има дейно противопоставяне на корупцията и понижаване на бедността - каквито резултати в действителност има ", разяснява някогашният ръководител на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Димитър Главчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР