Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев разкри, че утре

...
Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев разкри, че утре
Коментари Харесай

Никола Минчев: Утре излиза социологията, от която ще стане ясно дали ще сме заедно с ДБ на изборите

Бившият ръководител на Народното събрание Никола Минчев разкри, че на следващия ден се чакат доста значими резултати от изследване, от което зависи дали " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще се явят дружно на изборите.

" Все още не сме взели дефинитивно решение по този въпрос. Чакаме последните резултати от дълбочинната социология, която ние сме поръчали. Тя ще ни подскаже какъв би бил резултатът от предизборното сливане с Демократична България. Миналата седмица изследването на Маркет линкс демонстрира лек спад. Утре чакаме резултатите. Абсолютно е допустимо коалиция даже при в началото самостоятелно вписване. До сряда в 17 ч. е първичния период, само че по-късно има към 10-дневен период, в който могат да се вършат промени в състава на обединенията, което дава опция да бъде финализирано едно обединяване. И за Политическа партия, и за Демократична България най-важното е да завоюва оптимален брой депутати в идващото Народно събрание, като това дали ще стане с общо явяване или следизборна коалиция, това е въпрос, на който ще си отговорим когато забележим резултатите от дълбочинната социология. Това не е въпрос на персонално чувство, а на най-хубава тактика ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Всички парламентарно показани партии и обединения, които имат предпочитание за ясни промени, без задни мисли както се оказа, че имаме подобен в обединението си от 47-ото Народно събрание, могат да бъдат наши сътрудници. На тези избори желаеме явен мандат, който да работи за тези промени. Много политически сили заявяват преди този момент предпочитание, само че по-късно не го демонстрират. В една политическа мощ би трябвало да е ясно кой взима решения. Защото в случай че се вземат в задкулисието, някъде на прикрито, от някой диван, това не работи и не е методът, по който България ще продължи пътя си напред. В 47-ото национално заседание индивидът, който даваше изказвания от диван, беше Слави Трифонов ", счита още Минчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР