Бившият правосъден министър и съпредседател на партията Демократична България обяви

...
Бившият правосъден министър и съпредседател на партията Демократична България обяви
Коментари Харесай

Христо Иванов на телефона с Борисов: Страх Ви е от Доган и Пеевски

Бившият правосъден министър и съпредседател на партията ”Демократична България ” разгласи публично през днешния ден, че през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов персонално се е обадил по телефона и му е заречен достъп до документи, касаещи ”Лукойл ” и парк ”Росенец ”. В обществените мрежи се появи и видеото, на което е запечатан целият диалог на Иванов с премиера.
Христо Иванов бяснява на Бойко Борисов действителността:

- Страх Ви е от Доган, боязън Ви е от Пеевски и цялостен народ го знае.

Вижте в 2 мин по какъв начин би трябвало и по какъв начин може да се приказва на Борисов - с познаване на закона, без боязън от сякаш все могъщия, само че в действителност доста изплашен министър председател, и с убеденост, че истината е на наша страна.

P. S. Преди това Христо е повален на земята от някакви ченгета, вероятно напълно инцидентно.

Фейсбук, Емил Джасим

Hristo Ivanov изяснява на Boyko Borissov действителността: - Страх Ви е от Доган, боязън Ви е от Пеевски и цялостен народ го знае. Вижте в 2 мин по какъв начин би трябвало и по какъв начин може да се приказва на Борисов - с познаване на закона, без боязън от сякаш все могъщия, само че в действителност доста изплашен министър председател, и с убеденост, че истината е на наша страна. P. S. Преди това Христо е повален на земята от някакви ченгета, вероятно напълно инцидентно. #ОСТАВКАМУТРИ
Posted by Емил Джасим on Saturday, July 11, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР