Бившият полузащитник на Пари Сен Жермен Клеман Шантом извади наяве

...
Бившият полузащитник на Пари Сен Жермен Клеман Шантом извади наяве
Коментари Харесай

Делил съблекалня с Ибра в ПСЖ: Той се учуди, че никой не му носи чантата

Бившият полузащитник на Пари Сен Жермен Клеман Шантом извади нескрито забавни случки с присъединяване на Златан Ибрахимович от времето, когато шведът блестеше с екипа на парижкия гранд. Така французинът разкри за откровената изненада, която споходила колоритния Ибракадабра, когато последният схванал, че в действителност самичък би трябвало да си носи багажа.

Ибрахимович мина от Милан в ПСЖ през лятото на 2012 година, а четири сезона по-късно се раздели с клуба, завоювайки 12 трофеи и трансформирайки се в голмайстор №1 в историята (сега това достижение принадлежи на Единсон Кавани). Именно наличието на нападателя спомогна за популяризирането на клуба като дестинация за качествени играчи. „ Ибрахимович е воден от дълбока обич към футбола”, разяснява Шантом, който самият си потегли от „ Парк де Пренс” през 2015 година. „ Той почиташе треньора Лоран Блан, тъй като той бе международен първенец и спомогна за професионализирането на клуба.”

„ Имаше една сцена, която беляза нашето първо пътешестване с Ибрахимович. Когато той влезе в стаята си, откри, че неговият куфар с багаж не е там. Той повика Леонардо (спортния шеф – б.р.) и го попита какво е станало. Е, неговият куфар беше още в рейса. В Милан са имали стюард, който се грижел за преместването на багажа. Така футболистите не трябвало да се грижат за куфарите”, добави Шантом.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР