Бившият полузащитник на Лудогорец (Разград) Каули Оливейра поднови договора си

...
Бившият полузащитник на Лудогорец (Разград) Каули Оливейра поднови договора си
Коментари Харесай

Бивш халф на Лудогорец преподписа с бразилци

Бившият полузащитник на Лудогорец (Разград) Каули Оливейра възобнови контракта си с бразилския Баия за още четири години и към този момент е привързан с клуба до 2028-а година, заяви уеб сайтът ge.globo.com.

Този ход на управлението на Баия е изцяло оневинен, откакто представянето на Каули беше решаващо да се избегне изпадането във втора дивизия, отличил се с с четири гола и осем асистенции през миналогодишната акция.

Номер 8 стана цел за Палмейрас през ноември предходната година, а от Лудогорец чакаха 20 % от сумата, защото такава уговорка е записана в контракта. Трансферът обаче не се случва към този миг, макар офертата на Палмейрас от 24 милиона бразилски риала (4 милиона евро).

До края на тази седмица тимът на Баия беше на подготовка, само че към този момент чака мачовете си от шампионата Нордесте, както и започващото напролет национално състезание в Серия А.

Попитан по какъв начин се усеща и по какъв начин приема този процес на събитията, 28-годишният Каули Оливейра сподели: " За момента това е вярното решение. Мотивиран съм върху представянето си в Баия и съм съсредоточен върху задачите тима ".

Интересното е, че този трансфер през зимата на 2023-а година от Лудоголец в Баия беше един от общо трите в двете направления. Защитникът Сисиньо се реалокира от Разград в Бразилия, а в противоположната посока дойде Раи Насименто.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР