Бившият полицай Дерек Шовин беше осъден по всички обвинения за

...
Бившият полицай Дерек Шовин беше осъден по всички обвинения за
Коментари Харесай

Осъдиха полицая, задушил Джордж Флойд

Бившият служител на реда Дерек Шовин беше наказан по всички обвинявания за гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
За всички обвинявания, които бяха повдигнати, Шовин може да лежи 40 години за непредумишлено ликвидиране втора степен, 25 години - трета степен, както и 20 000 $ санкция и 10 години.
 Минеаполис се приготвя за протести след присъдата за гибелта на Джордж Флойд Минеаполис се приготвя за протести след присъдата за гибелта на Джордж Флойд
Минеаполис ускорява ограниченията по сигурността в очакване на присъдата на някогашния служител на реда Дерек Шовин, упрекнат в непредумишлено ликвидиране на ч...
Моменти след оповестяването на присъдите в Минеаполис, последователите на Флойд показаха насладата пред правосъдната палата.
Британският министър председател Борис Джонсън приветства присъдата, с която някогашният служител на реда от Минеаполис Дерек Човин беше приет за отговорен за убийството на чернокожия Джордж Флойд.
" Бях ужасяващ от гибелта на Джордж Флойд и поздравявам тази присъда ", написа Джонсън в Туитър. " Мислите ми довечера са със фамилията и приятелите на Джордж Флойд ".
Преди да стане ясно, че Шовин е наказан, американският президент Джо Байдън съобщи, че се моли за " справелива присъда " в процеса. Байдън, който беседва със фамилията на Флойд, загатна, че усеща, че доказателствата против Шовин са " големи ".
 Експерт на отбраната: Джордж Флойд не е умрял от задушаване, а от инфаркт Експерт на отбраната: Джордж Флойд не е умрял от задушаване, а от инфаркт
Не неналичието на О2, а сърдечен арест, породен от композиция от фактори, в това число заболяване и приложимост на опиати, е причинат...
45-годишният Шовин беше сниман да натиска с коляно врата на Флойд повече от девет минути по време на ареста му през май. Той беше съден за ликвидиране от втора степен и не се призна за отговорен.
Говорителят на Белия дом Джен Псаки сподели, че президентът е разговарял със фамилията на Джордж Флойд с цел да " изрази състрадание към тях и да показа, че фамилията участва в неговите молебствия ". Байдън съобщи следното: " Мога единствено да си показва натиска и безпокойството, които изпитват ".
По-рано по-малкият брат на Джордж Флойд удостовери, че е разговарял с президента. " [Г-н Байдън] знае какво е да загубиш член на фамилията си и знае какъв е процесът, през който прекосяваме. Той просто ни увери, че се моли за нас ", сподели Филонис Флойд пред NBC News.
Джо Байдън загуби първата си брачна половинка Нейлия и щерка си Наоми в автомобилна злополука през 1972 година През 2015 година синът му Бо умира от рак на мозъка на 46-годишна възраст.
 Съединени американски щати разполагат националната армия в Минеаполис след следващо ликвидиране на тъмнокож Съединени американски щати разполагат националната армия в Минеаполис след следващо ликвидиране на тъмнокож
Националната армия беше ситуирана в Минеаполис, защото стотици хора разграбваха магазини и рушаха градски елементи в ранните часове...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР