Бившият пилот на Мерцедес Нико Розберг посети първия кръг от

...
Бившият пилот на Мерцедес Нико Розберг посети първия кръг от
Коментари Харесай

Розберг е заинтригуван от Формула Е, но не и като пилот

Бившият водач на Мерцедес Нико Розберг посети първия кръг от новия сезон във Формула Е в Хонг Конг при започване на декември и изрази интереса си към новаторския шампионат. След като се разноски по пистата и поговори с някои от водачите, с които преди години е бил зложелател на пистата, първенецът във Ф1 за 2016-а се изправи и пред медиите. Розберг се изрече доста ласкаво за конкуренцията, само че бе безапелационен, че не мисли да облича спортния костюм още веднъж.
" Отворен съм за оферти, заинтересуван съм и ще преценява опциите. Като водач обаче завърших. Вече знам много за Формула Е, проследявам го от известно време. Смятам, че има голямо бъдеще ", показа Розберг.

Германецът се радва на живота си отвън Ф1, като няколко месеца след отдръпването си той стана и татко за повторно: " Напълно съм задоволен и съм разчувствуван за новите неща, които ми предстоят ".

След като Мерцедес публично разгласи влизането си в шампионата през сезон 2019/20, съгласно реномираното немско издание Auto Bild Розберг е първият в листата с евентуални шефове на звеното, базирайки се на хора от кръга на някогашния водач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР