Бившият първи министър на Шотландия Никола Стърджън е изправена пред

...
Бившият първи министър на Шотландия Никола Стърджън е изправена пред
Коментари Харесай

Стърджън прехвърли „нула“ съобщения от WhatsApp Covid в корпоративния регистър

Бившият първи министър на Шотландия Никола Стърджън е изправена пред позвънявания да направи персонално изказване пред Холируд, откакто беше доказано, че тя не е съумяла да трансферира нито едно известие от WhatsApp по време на пандемията от Covid към корпоративния списък на нейното държавно управление.

Шотландското държавно управление удостовери, че „ нула “ известия в WhatsApp са трансферирани към системата за ръководство на електронни записи и документи (eRDM) от някогашния водач на SNP.

Свобода от настояванията за информация от Сам Тейлър от мозъчния концерн Тези острови също демонстрират, че актуалният шотландски първи министър Хумза Юсаф, някогашният шотландски заместител първи министър Джон Суини, някогашният финансов секретар Кейт Форбс и някогашният министър на опазването на здравето Джийн Фрийман също не са прехвърляли известия.

От известно време се запитвам какъв брой от WhatsApps на Sturgeon са в системата eRDM (Electronic Records & Document Management) на шотландския губернатор. Днес най-на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР