Бившият номер 2 в ГЕРБ Цветан Цветанов изяви намерения новия

...
Бившият номер 2 в ГЕРБ Цветан Цветанов изяви намерения новия
Коментари Харесай

Цветанов иска да обединява всички в център дясно

Бившият номер 2 в ГЕРБ Цветан Цветанов изяви планове новия му политически план да сплотява всички в център дясно. Това стана ясно в неделя по време на първо публично събиране на инициативния комитет на партията му “Републиканци за България”.

От сцената Цветанов благодари на част от основателите на плана, като стартира от пристигналите от чужбина.

“Искам да благодаря на нашите другари, които живеят в Съединени американски щати, на братя Вълневи, излезли от Родопите, стигнаха до Съединени американски щати и станаха съумели българи в Чикаго”. През 2015 година братята Павел и Румен Вълневи стартираха телевизия БиАйТи, която имаше офиси и в София и в Чикаго. На 9 февруари 2018 година малкия екран бе продадена на продуцента Мирослав Янев, който обещаваше да я развива, само че в следствие бе фалирана. В Съединени американски щати братята имат над 600 тира, хранителни магазини и други

Оказа се, че различен българин Иван Тодоров , който също живее в Съединени американски щати, е дал къщата си в центъра на Пловдив за офис на новия политически план на Цветанов. “Иван Тодоров, който другата седмица би трябвало да си тръгне назад към Съединени американски щати сподели, че е подготвен да тръгне с нас всички дружно. Той даде фамилната си къща за офис в центъра на Пловдив”, сподели Цветанов.

Благодарности бяха отправени и към Благой Благоев , който от 30 години живее в Австралия. Той е представител на българската общественост в Мелбърн. “Общността желае да гласоподава за тази смяна, която всеки очаква”, сподели Цветанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР