Бившият национал на Кот д'Ивоар и бивш защитник на Арсенал

...
Бившият национал на Кот д'Ивоар и бивш защитник на Арсенал
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал се докара до просешка тояга

Бившият национал на Кот д'Ивоар и някогашен бранител на Арсенал Еманюел Ебуе призна пред „ Дейли Мирър “, че му минават мисли за самоубийство. Причината е тежкото финансово състояние, в което е изпаднал 34-годишният африканец. Всичките му пари са отишли при някогашната му брачна половинка Аурели при развода, като тя е взела и трите им деца.

„ Нямам пари, с цел да си разреша юрист. Седя си вкъщи, само че ме е боязън, защото нямам концепция по кое време ще пристигна полицията. Не искам да включвам лампите, с цел да не знаят хората, че съм си у дома “, признава Ебуе.

„ Мъчно ми е за децата. Две от дъщерите ми имат телефони и ми се обаждаха. Вече два месеца не сме се чували. Много желая да видя децата си, това не е заслужено “, добавя някогашният футболист на Арсенал, Галатасарай и Съндърланд.

„ Когато се връщам обратно, разбирам какъв брой съм бил доверчив. Трудно ми е, доста мъчно. Парите, които печелих, пращах на фамилията си – на брачната половинка ми и децата. В Турция завоювах 8 милиона евро и им пратих 7 милиона. Каквото Аурели ми кажеше да подпиша, аз го подписвах “, споделя някогашният национал на Кот д'Ивоар.

„ Проблемите ми с ФИФА бяха поради нея и поради хора, които ме поучаваха. Това бяха хора, които би трябвало да се грижат за ползите ми. Точно поради тях обаче бях осъден да не играя една година “, твърди Ебуе, който беше лишен от спортни права, защото дължи 1 милион евро на някогашния си сътрудник Себастиан Боасо.

„ Мислех за самоубийство, само че ще се боря до край. Няма да се предам. Няма да си продам облеклата и покъщнината, защото не е почтено. Искам Господ да ми помогне. Само той може да ми помогне, да се отърва от мислите, които ми минаваха. С Божията помощ ще продължа напред. Ще приема помощ отвред, само че в случай че някой от някогашните ми тимове изиска да ми помогне – ще бъда доста благополучен. Може би като видя някои от някогашните си съотборници или противници, ще се усещам потиснат, само че ще се оправя. Мисля, че мога да оказа помощ на младите футболисти. Искам си живота. Това, което ми се случи, не го поисквам на никого “, разкри Еманюел Ебуе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР