Бившият национал Красимир Балъков изрази остро недоволството си от отсъжданията

...
Бившият национал Красимир Балъков изрази остро недоволството си от отсъжданията
Коментари Харесай

Краси Балъков: Безобразно, срамно и необяснимо съдийство във Велико Търново

Бившият национал Красимир Балъков изрази остро недоволството си от отсъжданията на рефера Петър Костадинов по време на мача от четвъртфиналите за Купата на България сред " Етър " Велико Търново и " Славия ".

Гостите от столицата победиха с 3:1 и си осигуриха място измежду четирите отбора, които ще се борят за трофея. Две от попаденията им обаче паднаха от дузпи. И двата наказателни удара обаче провокираха много полемики.

В тях се включи и някогашният футболист на " Етър ", играл в следствие в " Спортинг " Лисабон и " Щутгарт " - Красимир Балъков, който дефинира отсъжданията за безобразни, срамни и необясними.

" Мачът за Купата Етър - Славия!

Безобразно, срамно и необяснимо за мен съдийство. Жалко за мъжката игра на двата тима. Несъществуващ углавен удар, странни и голословни отсъждания! Не е редно един тим, който стъпва още веднъж в елитния футбол да бъде подложен на такова отношение от страна на съдиите. Велико Търново и Етър не заслужават това.

С такива рефери и отсъждания освен няма да стигнем качеството на европейския футбол, а в противен случай - ще продължаваме да се отдалеча

Надявам се органите на футболния съюз да проучват задълбочено това съдийство и да вземат нужните верни решения ", написа Балъков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР