Бившият национал Димитър Бербатов сподели, че е разочарован от последните

...
Бившият национал Димитър Бербатов сподели, че е разочарован от последните
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ако Юнайтед продължава така, няма да се класира за Шампионската лига

Бившият национал Димитър Бербатов показа, че е отчаян от последните резултати на Манчестър Юнайтед. Той разяснява и появилите се неотдавна информации, че играчите на " алените дяволи " не са удовлетворени от работата на мениджъра на отбора Ралф Рангник.

" Прочетох, че някои от играчите на Юнайтед явно не са удовлетворени от подготвителния развой. Ако има някаква истина, че тренировките са старомодни, това е проблем, тъй като футболът е друг в този момент и би трябвало да си в крайник с времето. Не споделям, че би трябвало изцяло да отричаш предходните способи, само че в този момент би трябвало да се подготвяш за мачове малко по-различно. Треньорите би трябвало да се приспособяват.

Рангник не е управлявал тим от равнището на Юнайтед. Ако има някакво неодобрение от тренировките, уповавам се бързо да се позволи. В съблекалнята има много опитни играчи като Роналдо и Погба. Ако заниманията не са вдъхновяващи и играчите стартират да се оплакват, виждам проблеми.

Ако не печелиш мачовете против тимовете в дъното на класирането, триумфът стартира да идва доста мъчно. Мачът против Бърнли бе наложителен за продобиване и те не съумяха. Няма значение по какъв начин, просто би трябвало да стигнеш до трите точки в тези мачове. Юнайтед не съумя и това не е добре.

На хартия има огромна разлика в класите сред техния тим и този на Бърнли, само че те би трябвало да го покажат и на терена. Направиха огромна стъпка обратно в борбата за топ 4. Ако Юнайтед продължи да не взима точките в сходни мачове, не мисля, че ще се класира за Шампионската лига ", споделя Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР