Бившият наставник на Дунав Русе – Людмил Киров, говори специално

...
Бившият наставник на Дунав Русе – Людмил Киров, говори специално
Коментари Харесай

Дунав ще играе с Монтана! Киров: Тежко и горко, ако клубът остане в елита

Бившият ментор на Дунав Русе – Людмил Киров, приказва особено пред Gong.bg за продължаващите проблеми в тима на „ драконите”. Положителната вест от треньора е, че има информация, че футболистите на тима са отпътували за София преди броени минути и въпреки всичко баражният мач против Монтана ще се състои, откакто играчите са получили "част " от дължимото, което са си изработили до момента. Все отново Киров призна, че ще е доста тежко бъдещето на клуба от Русе, даже в случай че остане в efbet Лига и през идната година.

Както е известно, в петък, 17-и юли, Дунав и Монтана ще се изправят един против различен в спор кой ще играе през новия сезон в елита на българския футбол. Срещата може да гледате от 20,00 часа по DIEMA SPORT, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA.

Киров също по този начин приказва и за обстановката при него след раздялата с тима, като изрази благодарността си към управлението на Лудогорец Разград. Причината е, че първенецът на България е разрешил на младия ментор да посещава тренировките на „ орлите” и да гледа по какъв начин Павел Върба приготвя футболистите си.

link2 " >  lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР